29 – Szemán Gábor

A sztori a lényeg

A mai epizódban Szemán Gábor volt a vendégem.

Gábor a kitartó munka egyik példaképe, mint a karrier mint a sport területén. Vajon van e összefüggés a kettő terület sikereiben? Hallgasd meg az epizódot és derítsed ki! Pályafutását a Kajak.hu-nál kezdte sales managerként, jelenleg brand manager a SpaTrend Kft-nél. A sport mindig is fontos szerepet játszott életében. Fiatalon úszással kezdte, majd a Kajak-Kenu sportágban kenu mellett tette le a voksát. 2005-ben az Ifjúsági Világbajnokságon, Szegeden 1. és 3. helyezést ért el. Később sárkányhajózott, válogatottként, legnagyobb elismerése Taiwanig vitte. Jelenleg éjjel nappal Triatlonozik és az Ironmanre készül.

Az epizódban beszélgettünk Gábor karrierjéről, az életét átívelő sport tevékenységeiről, sikereiről.  Hogyan hatott a Covid munkásságukra, mivel is foglalkozik pontosan. Hogyan fér össze a munka, magánélet és az egészséges életmód, miért fontos a sport, a kiegyensúlyozott étkezés és mozgás, valamint a végére egy izgalmas meglepetés sztorit is hagytunk nektek.

Fogadjátok szeretettel.

Gábor elérhetősége:

Instagram: https://www.instagram.com/gabor.szeman

A Sztori A Lényeg

A Demény Fefe által vezetett „A Sztori A Lényeg” podcast egyedülálló, szabad formációban mutatja be ismert és kevésbé ismert emberek történetét és gondolkodását. Az epizódok témái kötetlenek, a beszélgetések tartalmi szerkesztésen és cenzúrázáson nem esnek át.

Kövess minket!

Instagram: http://www.instagram.com/asztorialenyeg

Facebook: https://www.facebook.com/asztorialenyeg

Támogatni szeretnél minket? Javaslatod van? –> asztorialenyeg@gmail.com

Send in a voice message: https://anchor.fm/asztorialenyeg/message