Z, az elveszett város - E46

Hihetetlen Történelem

Az 1900-as évek elején még sok fehér folt szerepelt a térképen. Ebben az időben még grandiózus felfedezéseket tettek a kutatók, pl. rábukkantak a Machu Picchu-ra. Történetünk főhőse, Percy Fawcett egy született kalandor volt. Több alkalommal járt Dél-Amerika érintetlen tájain, ahol fontos felfedezéseket tett. Egy idő után nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy a dzsungel egy eltűnt civilizációt rejt magában…

Mátai Andrással, Az Utazási Podcast host-jával elmeséljük nektek Fawcett izgalmakban és veszélyekben gazdag kalandjait. Tartsatok velünk a dzsungel mélyére!

 

 Az Utazási Podcast csatornát itt találjátok:

http://utazasipodcast.hu/

https://utazgatok.hu/

A sok izgalmas utazós sztori közül figyelmedbe ajánljuk ezt az epizódot, amiből még többet megtudhatsz az amerikai vadonról.

Ha szeretnéd támogatni a podcast csatornánk működését, akkor itt találod a Patreon felületünket: https://www.patreon.com/hihetetlentortenelem

A támogatásodért cserébe – támogatási szinttől függően – extra tartalmakat, bónusz epizódokat adunk, és akár meghívott előadóinktól is kérdezhetsz, valamint könyvsorsolásokon vehetsz részt.

Köszönünk szépen minden támogatást! 🙂

Kiemelt Patreon támogatóink:

Varga Viktória, Iszály Balázs, Németh Bálint, Papp Dávid

Források

David Grann: Eldorádó, az elveszett város című könyve

P. H. Fawcett: A Mato Grosso titka című könyve

Z, az elveszett város című film

Eltűnt Amazóniában című ismeretterjesztő film

Elérhetőségek:

E-mail cím: hihetetlentori@gmail.com

Facebook oldalunk linkje

Honlapunk linkje

Spotify linkünk

Hirdetés és együttműködés:

hallgatom@betonenetwork.hu

www.betonenetwork.hu