Örök kisebbségben

Árnyék

Első alkalommal találkoztunk a választások óta, így érthető, hogy a kitűzött téma előtt elidőztünk az egy hetes érzéseinken.

A Három dolog, amit szeretek, és három, amit nem, választott országomban sorozatunk folytatásaként Magyarországgal kapcsolatban fogalmaztunk finoman. Vigyázó szemünket Párizsra is vetettük, hiszen Derdák Andris meg se pihent, máris szavazhatott újra. Első alkalommal ikszelt francia állampolgárként, és úgy tűnt, örül a részeredménynek, hamarosan jön a második forduló.

Bán Andris még latolgathat ès készülődhet az őszi svèdországi voksolàsra, az általa említett preferenciákat lehetséges pártokra konvertáló applikációk felett, de lehet, hogy pofátlanul beelőzi őt Pettik Ági. Elnézve az izraeli kormànyvàlsàgot, esélyes ott egy újabb vàlasztàs.

Kristófot rendszeresen látogatja a megfelelő politikai erő, a ház előző tulajdonosának pártállása szerint, így mire letelepedettből állampolgárrá alakul biztos kèzzel vezeti majd a tollat 2025-ben. Addig még az is kiderülhet hogy hívjàk az angolok Kubatov listàját.

Patreon támogatói oldal: https://www.patreon.com/arnyekpodcast

Műsorvezető: László Pál

Pettik Ági – Izrael

Bán András – Svédország

Derdák András – Franciaország

Pajer Kristóf – Anglia

Hang: Barcza Gergely

Send in a voice message: https://anchor.fm/arnyek/message