Szigorítás,e-kamion és hidrogéntechnológia, műanyag

Millás Reggeli

NÉVNAPOK, SZÜLETÉSNAPOK, ÉVFORDULÓK.

LAPSZEMLE, TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST, TE CSODÁS: Hírek a fővárosból és környékéről.

ÉBRESZTŐ TÉMA: Lakat kerül-e az ország vászontarisznyájára? Jelentős elszállásban van a 2022-es költségvetés: a februári rendkívüli méretű deficit után márciusban még tovább romlott a helyzet. Ezért egyre több elemző vélekedik úgy, hogy elkerülhetetlen lesz a büdzsé kiigazítása. Már csak az a kérdés, hogy a kormány ezt a hiánycél módosításával és/vagy adóbevétel-növeléssel oldja-e meg. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője.

Elektromos kamion és hidrogéntechnológia a közúti fuvarozásban: külön egység létesült a Waberer’s-nél, amely összefogja, elemzi az egyes folyamatok szén-dioxid-kibocsátását és annak csökkentési lehetőségeit. A Green Division feladata egyrészt a teljes szolgáltatási portfóliót lefedő karbonsemleges szolgáltatások kiépítése és bevezetése, valamint a cég ügyfeleinek teljes körű támogatása fenntarthatósági céljaik elérésében. Patai Krisztina, a Waberer’s Green Division Igazgatója.

3R: Zárul a kör! Indul a Closed Loop Project! A Manupackaging elindított egy closed loop projectet Németországban – amivel zárja a körforgást és a cég maga szervezi meg ennek minden elemét. Ennek a tapasztalatait Magyarországra is elhoznák. Jó, de mi ennek a lényege? Arató Gábor, a Manupackaging Magyarország ügyvezető igazgatója.

Ez a tartalom Szigorítás,e-kamion és hidrogéntechnológia, műanyag a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.