Tőzsdei finanszírozás, Esterházy, kínai hidrogén

Millás Reggeli

Hogyan finanszírozd vállalkozásodat?

Az elmúlt években több kis és középvállalat ment tőzsdére és vont be tőkét a tőkepiacról sikeresen. Ez a megoldás még a rendkívül alacsony kamatkörnyezetben is vonzó volt a növekedési terveikhez finanszírozást kereső cégeknek, az elszálló kamatszint pedig különösen felértékeli a tőzsdei forrásbevonást. Kiknek érdemes a tőzsdét választaniuk és mennyire hosszú, illetve nehéz az oda vezető út? Vitkovics Péter, változásmenedzser, vállalati tanácsadó, a DM-KER Nyrt. és a Megakrán Nyrt. felügyelőbizottsági elnöke több céget vitt már a tőzsdére, közülük a DM-KER nemrég lépett feljebb az Xtend piacról. Ennek hátteréről, előnyeiről is kérdeztük. De tőzsdétől függetlenül az is jó kérdés, hogy mivel érdemes készülniük a kkv-k vezetőinek az inflációra, magas kamatszintre?

ARANYKÖPÉS: Esterházy Péter.

FUTÓMŰ: A kínai kormányzat hidrogénmeghajtással kapcsolatos tervei: hogyan autózik Kína egy évtizeden belül? Várkonyi Gábor, autós szakértő.

Ez a tartalom Tőzsdei finanszírozás, Esterházy, kínai hidrogén a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.