Alapok, hamis szalámi, Netflix

Millás Reggeli

Befektetési alapok: fogy a pénz az alapokból, az első negyedéves adatok szerint. Komolyabb kivonás ugyan nem volt, sőt, az árupiaci alapoknál még nőtt is az érdeklődés, de mit kínálnak ma a befektetési alapok az elszálló infláció mellett? Vízkeleti Sándor, a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) elnöke.

ARANYKÖPÉS: Dolák-Saly Róbert.

GONDOLKODOM, TEHÁT VAGYON: Évek óta nem gyártott Pick csemege szalámit hamisítottak. Egy áprilisban tartott hatósági ellenőrzés során „Pick” csomagolással ellátott csemege szalámit találtak egy budapesti piacon lévő húsboltban. A több mint 150 éves szakértelemmel bíró márka az eset kapcsán is szeretné felhívni a figyelmet a termékhamisítás veszélyeire, a szellemi jogok védelmére és a fogyasztói tudatosság fontosságára. Haluska Adrienn, a Pick Zrt. fejlesztési és minőségirányítási igazgatója.

PIACI HOTSPOT: Mazsolázás a gyorsjelentési szezonban: Netflix zuhanás – több, mint 10 éves trendet tört meg az előfizetői szám csökkenésre. IBM: sokszor temették már, de az eredmény nem lett rossz. Baráth Tibor, vezető üzletkötő.

Ez a tartalom Alapok, hamis szalámi, Netflix a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.