NAV-ellenőrzés, szellemitulajdon, Kommerzbank

Millás Reggeli

ADÓZÁSRÓL ÉRTHETŐEN: Az adóhatóság idén is kiadta a tervezett ellenőrzéseit bemutató tájékoztatóját. Továbbra is a jogkövető adózókat támogató hozzáállás jellemzi a hivatalt, amely során felhívja a figyelmet a hiányosságra, kisebb hibákra, de a szándékos csalásokat szigorúan szankcionálja. dr. Menczel-Kiss Gellért a LeitnerLeitner adómanagere, jogász és adószakértő.

ARANYKÖPÉS: Őze Lajos.

GONDOLKODOM, TEHÁT VAGYON: A szellemi tulajdon világnapja (04.26): elismerés a szellemitulajdon-védelemben tudatos szervezeteknek. Idén 6 díjazott kapta meg a szellemitulajdon-védelem területén kiemelkedően teljesítőknek járó Millenniumi Díj kitüntetést a Szellemi Tulajdon Világnapján. Az ENSZ Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO) még 2000-ben döntött arról, hogy április 26-át a szellemi tulajdon világnapjává nyilvánítja. Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) elnöke.

PIACI HOTSPOT: a Deutsche Bank jó eredményt közölt, pozitív reakció várható, a Kommerzbank előzetes számai is kijöttek, így a korábbi 15%-os esésre komoly pozitív korrekció jöhet. Baráth Tibor, az Erste Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.

Ez a tartalom NAV-ellenőrzés, szellemitulajdon, Kommerzbank a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.