Virág Judit Galéria, fenntartható lakópark, Padel

Millás Reggeli

MŰTÁRGYPIAC: 25. éves a Virág Judit Galéria. Májusban lesz a Virág Judit Galéria 25. születésnapja, a Falk Miksa utcai galériát és aukciósházat Virág Judit és Törő István alapította. A rendszerváltás követően ők voltak az elsők, akik privát galériát alapítottak Magyarországon, feladva a korábbi életüket. Azóta rengeteg rekord fűződik a nevükhöz, a közelgő májusi ünnepi aukcióra több nagy durranással is készülnek. Törő István, a Virág Judit Galéria társalapítója mesélt az elmúlt 25 évről.

ARANYKÖPÉS: Charles Foster Kane.

LAKE11: Egy lakópark a fenntartható építés jegyében. A LAKE11 Home & Park lakóingatlanfejlesztési projekt megkapta első telkeire az építési engedélyt. A lakóparki beruházás keretében 8 hektáron 900 lakás épül Újbudán, a Kánai-tó mellett. Borbély Zoltán, az ATENOR Hungary Kft. ügyvezetője.

ÉP TESTBEN: Mi lesz, ha keresztezed a teniszt, a squasht és a paddle ballt? Padel, az új sport. Kerekes Péter volt a Coca-Cola magyarországi ügyvezetője, aki néhány hónapja úgy döntött, hogy feladva a multis létet, hobbijára, a padelre fog elsősorban koncentrálni. Tavaly év végén nyitották meg a Premier Padel Clubot a Feneketlen-tó mellett. Kerekes Péter.

Ez a tartalom Virág Judit Galéria, fenntartható lakópark, Padel a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.