Környezetvédelmi minisztérium és kereskedelmi ingatlanpiac

Millás Reggeli

SZUPERZÖLD: Miért lenne olyan fontos egy önálló környezetvédelmi minisztérium? 180 civil szervezet nyílt levélben fordul a miniszterelnökhöz azt kérve, hogy a megalakuló kormányban a természeti erőforrások, a környezet és az éghajlat védelmét önálló minisztérium képviselje. Szerintük a felelős politikának a kormányzati stratégiában jóval nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a környezet védelmére többek között azzal, hogy a természeti erőforrásaink védelmének és megőrzésének szempontjait minden gazdasági és társadalmi ágazat döntései során figyelembe veszi. De tényleg azon múlik a haladás, hogy önálló minisztériumban foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel? Mi lenne a legsürgetőbb feladat zöld témában az új kormánytól? Dedák Dalma, a WWF Magyarország környezetpolitikai szakértője.

TŐZSDENYITÁS: Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.

NÉGYZETMÉTER: Egyre kockázatosabbak a kereskedelmi ingatlanok? Lassuló helyreállás, növekvő kockázatok címmel tette közzé az MNB a tavaszi kereskedelmiingatlan-piaci jelentését.

Ez a tartalom Környezetvédelmi minisztérium és kereskedelmi ingatlanpiac a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.