Távmunkavégzés, hamisított bicikli, Raiffeisen

Millás Reggeli

HR-PERCEK: Június 1 -től a vészhelyzet végével életbe lép a távmunka és home office új szabályozása. Mit jelent ez a gyakorlatban? Először is azt, hogy mostantól a távolról való munkavégzést jogilag távmunkavégzésnek hívják. Persze sok minden mást is… Deák Andrea, a Greensearch Kft. ügyvezető igazgatója.

ARANYKÖPÉS: Hankiss Elemér.

GONDOLKODOM, TEHÁT VAGYON: Kerüld el a balesetet, vásárolj eredeti biciklit! Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) tanulmánya szerint a hamis termékek 97 százaléka súlyos baleseti kockázatot rejt. A Giro d’Italia verseny apropóján a hamis kerékpárok és alkatrészek veszélyeire és az eredeti termékek fontosságára hívja fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az erről szóló kampányban. dr. Fulajtár Zsófia ügyvéd, a HENT jogérvényesítési munkacsoport vezetője.

PIACI HOTSPOT: Fed kamatdöntő ülés: mi lesz a döntés, mekkora emelést hoz az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve? Raiffeisen gyorsjelentés: pipa! Jó eredményeket közölt a pénzintézet.
AMD gyorsjelentés: története során először haladta meg a bevétel az 5 mrd dollárt, várakozásában megemelte a bevétel előrejelzését. Szabó-Balogh Péter, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője.

Ez a tartalom Távmunkavégzés, hamisított bicikli, Raiffeisen a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.