Hosszabbítás #58: Giro rajt, snooker vb, és egy kis késés

Eurosport Podcast

Napok választanak el minket attól, hogy megtörténjen az, amire 5-6 évvel ezelőtt egy fabatkányi esély nem volt: Budapestről fog rajtolni az országúti kerékpársport három kiemelt háromhetes versenyének egyike, a Giro d’Italia! A magyar szakaszokról, a magyar versenyzőkről és a verseny nagy sztárjairól Bodnár Gergővel, az Eurosport kerékpár kommentátorával beszélgetünk.
Óriási formában játszott a világbajnokság során, így teljesen megérdemelten nyerte meg a hetedik világbajnoki címét Ronnie O’Sullivan, akit eddig is a valaha volt legjobb snookerjátékosnak tartottak, mostani győzelmével pedig immáron a vb-címek tekintetében is ő vezeti az örökranglistát, Stephen Hendryvel holtversenyben. A vb érdekességeiről Buzás Gábort, az Eurosport kommentátorát kérdezzük, aki végigközvetítette a döntőt.
Az Ácsi! rovat elején elmeséljük, miért csak csütörtökön került fel az eheti podcast, beszélgetünk Mino Raioláról és elsőre téves, másodikra sajnos már megerősített halálhíréről, de ezúttal sem marad folytatás nélkül a Kylianék c. szappanopera sem.