Autópiac, digitalizált szellemi tulajdon, piaci hotspot

Millás Reggeli

SCHILLER: Az autópiac eddigi, 2022-es alakulása, 2023-24-es kilátások. Még soha nem helyeztek forgalomba olyan kevés új autót januárban az Európai Unióban, mint idén. Magyarországon közel 9 százalékos volt a visszaesés. A 10–15 éves használt járművekről pedig elmondható, hogy kétmillió forint alatt már nem nagyon található jó állapotú darab. Schiller Gábor, a Schiller Autóház Kft., Schiller Autó Család tulajdonosa.

ARANYKÖPÉS: Salvador Dali, spanyol festő.

GONDOLKODOM, TEHÁT VAGYON: Újabb 25 ezer oldalnyi digitalizált szellemi tulajdon. Folyamatosan nő az online elérhető régi szabadalmak és védjegyek száma a Hungaricana Közgyűjteményi Portálon. Immár több mint egy éve zajlik a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) dokumentumainak digitalizálása és közzététele. Legeza Dénes, az SZTNH Tájékoztatási és Innovációtámogatási Főosztályának vezetője.

PIACI HOTSPOT: eON, ThyssenKrupp, Novavax, Pfizer, Bayer, Rivian, Tesla, Elon Musk és Twitter – ezek a cégek akadtak meg Kababik József, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője hálóján.

Ez a tartalom Autópiac, digitalizált szellemi tulajdon, piaci hotspot a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.