Infláció, Járókelő, Fehér Nyúl, e-piac

Millás Reggeli

NÉVNAPOK, SZÜLETÉSNAPOK, ÉVFORDULÓK.

LAPSZEMLE, TŐZSDEI HELYZETKÉP.

ÉBRESZTŐ: 9,5 százalékos infláció? Csak? Sokkal többet érzünk! A hivatalos inflációs adat szerint a fogyasztói árak áprilisban 9,5%-kal emelkedtek az előző év azonos időszakához képest. Ehhez képest a GKI, ezer háztartás körében végzett, reprezentatív felmérése szerint a lakosság 22%-os áremelkedést érzékelt. Dr. Molnár László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója.

BUDAPEST TE CSODÁS: Merre megy a Járókelő? Ebben az évben sok mindent tervez a Járókelő:
informatikai fejlesztések, a bejelentők bevonása a problémák megoldásába, együttműködés civil szervezetekkel, partneri szerződések önkormányzatokkal, Egészséges utcák 2.0. Kehrer Ádám, a Járókelő Közhasznú Egyesület operatív vezetője.

KKV ROVAT: Fejlesztés közösségi finanszírozással. A Fehér Nyúl Sörfőzde egy merőben szokatlan tőkebevonási módszerrel, közösségi finanszírozással teremtenék meg további növekedésük alapjait. A lépéssel bevallottan nemcsak a forrásbevonás a céljuk. Csepregi András, a Fehér Nyúl Sörfőzde társalapítója, ügyvezetője.

E-COMMERCE: Online kereskedők rangsora – Ki a király a piacon? A GKID 2022-ben immár hetedik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. Az összesített mezőny élén több mint bruttó 210 milliárd forintos online forgalommal ezúttal is az eMAG-Extreme Digital végzett. Madar Norbert, a GKID vezető tanácsadója & partnere.

Ez a tartalom Infláció, Járókelő, Fehér Nyúl, e-piac a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.