A jövő bankja, aranyköpés, értékcsökkenési kártérítés

Millás Reggeli

FOUNDATION: A jövő bankja a belvárosban

Május végén tartja az első nyílt napját a Foundation, aminek keretében a nagyközönség ellátogathat abba a belvárosi irodába, ahol idén májustól a jövő bankját építik a Foundation munkatársai.

A nyílt nap során mesélünk majd erről az építkezésről, illetve lesz egy úgynevezett “talent speed dating”, amin különböző hátterű emberekhez lehet időpontot foglalni és a munkájukról
beszélgetni velük. Emellett tervezünk egy meeupot is a délután során egy aktuális fintech témában folytatunk eszmecserét és sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, már elindult a jelentkezés a nyílt és ingyenes eseményre. A két beszélgetőtárs pedig Boros Lilla, az esemény főszervezője és Vizaknai Erzsébet, innovációs munkatárs, akihez szintén lehet majd időpontot foglalni és aki külső innovációk bacsatornázásával foglalkozik a cégcsoportban.

Vizaknai Erzsébet, Senior Innovations manager, Foundation és Boros Lilla, Senior innovations and project manager, Foundation

 

ARANYKÖPÉS: Heller Ágnes, filozófus

 

FUTÓMŰ: “Majd mindenképpen kérd az értékcsökkenési kártérítést!” – A Kártérítésed.hu indulása. Tovább erőltetik az elektromos hajtást az EU-ban – De miért?

Dobi László, a Kártérítésed.hu Kft. ügyvezetője és Várkonyi Gábor autós szakértő

Ez a tartalom A jövő bankja, aranyköpés, értékcsökkenési kártérítés a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.