Infláció alatti hitelkamatok, Giro kiállítás, mi folyik a piacokon?

Millás Reggeli

NÉVNAPOK, SZÜLETÉSNAPOK, ÉVFORDULÓK.

LAPSZEMLE, TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST, TE CSODÁS: Hírek a fővárosból és környékéről.

 

ÉBRESZTŐ TÉMA: Csúcson a betéti, infláció alatt a hitelkamatok – Hogy jön ki így a matek?

Egyetlen hónap alatt 40 százalékkal nőtt a lekötött lakossági betétek összege a bankokban. Nem csak a lekötött betétek összege, de a betétekre fizetett kamat is 9 éves csúcsra jutott márciusban. Ráadásul immár egy éve az aktuális inflációs mérték alatti kamatszint mellett tudnak lakáshitelt felvenni az ügyfelek a bankoktól, ami még nem fordult elő az újkori banktörténetben.

Nagy László Nándor, a Money.hu kommunikációs vezetője

 

BTM-GIRO: Budapest köszönti a Girót!- Budapest saluta il Giro!

A Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum időszaki a kiállítással tiszteleg az olasz körverseny és a magyar kerékpársport történelmi múltja előtt.

Perényi Roland történész, a BTM Kiscelli Múzeum igazgatója

 

HETI ALAPOZÓ: Kötvény, részvény? Mind bukó! Mi folyik a piacokon?

Nem sétagalopp a tőkepiacok idei első négy hónapja. A globális indexek két számjegyű mínuszban tartózkodnak. Mielőtt még azt gondolnánk, hogy ha már a részvények vacakul teljesítenek, akkor majd a kötvényekben biztonságban lesz a pénzünk. Ezzel szemben az a helyzet, hogy a legjobb minőségűnek tartott hosszú amerikai állampapírokon is lejárattól függően 8-24 százalék bukót lehetett eddig realizálni.

Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója

Ez a tartalom Infláció alatti hitelkamatok, Giro kiállítás, mi folyik a piacokon? a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.