#119: Mi az amit elkerülsz és mi az amit védelmezel?

Tudatosság Podcast

Felismerések, tudatosság… könnyű az út? Nem mindig, nem mindenkinek.

Vannak események, amiket felismeréseket hoznak, de az új energiák megnyilvánulásához idő kell. Miért fontos azzal foglalkozni, ami éppen akkor hívja, vonzza a figyelmedet? Például talán azért, hogy ne vállaljuk túl magunkat, ne aprózzuk el magunkat, hanem az energiákat követve teremtsünk.

Ez az epizód az Access Consciousness módosított tisztítómondatát járja körül, több mint 20 év után ugyanis először változott a tisztítómondat. Milyen energiák vezettek ide? Maja elmeséli, hogyan alakult ki az új tisztítómondat, mi vitte a módszer alapítóit arra, hogy ennyi idő módosítsanak. A kérdés tehát: mi az, amit elkerülsz és mi az, amit védelmezel egyazon nézőponttal?

Nikolett anno nem volt nagy rajongója a tisztítómondatnak, de volt egy tanfolyam, amely teljesen megváltoztatta az erről alkotott képét. És bizony néha elég ha, ha a megengedéssel élünk, és hagyjuk, hogy a dolgok végigfussanak rajtunk.

Miért fontos ez? Nos, biztosan neked is vannak nézőpontjaid, amik az összes eszköz bevetése ellenére makacsul tartják magukat. Ilyenkor érdemes ránézni arra, hogy kiket, miket, milyen energiákat kerülünk el, illetve védelmezünk. Ugyanis emiatt egyfajta vakfolt alakul ki, mert bizonyos dolgokra nem nézünk rá, és így nem tudunk továbbhaladni azokon az életterületeken.

Az ilyen jellegű állásfoglalások gyakran évtizedekre mennek vissza, sok esetben pedig a szülőknél kötünk ki, amikor próbáljuk felgöngyölíteni a dolgokat. Az új tisztítómondattal viszont sok energetikai oldás születhet. A kulcs megint csak az éberség – vedd észre, melyik az a nézőpont, amit tisztítani kell.

Sebezhetőség, védelmezés, hibáztatás, neheztelés – akit védelmezünk, arra is neheztelünk. Hogy is van ez? Akarod tudni, hogyan került ez bele a tisztítómondatba? És miért fog ez segíteni hatékonyabban kinyírni az elakadásaidat? És hogy milyen az igazi választás tere? Ebből az epizódból minden kiderül.

Hostjaid:

Dienes Maja (@dienesmaja)

Erdélyi Nikolett (@nikoletterdelyi)

Kövess minket:

Facebook: @tudatossagpodcast

Instagram: @tudatossagpodcast