Erős lesz a zenei és kulturális felhozatal júniusban a fővárosban és környékén

Millás Reggeli

Budapest, te csodás rovatunkban a szokásos havi programajánlónkat tartottuk meg a We Love Budapesttel együttműködésben: nyugodtan mondhatjuk, hogy bazi erős lesz a zenei és kulturális felhozatal júniusban a fővárosban és környékén, de a gasztro sem marad el.

Wágner Gábor, a We Love Budapest újságírója szedett össze egy jókora csokrot. Lesz megint Főzdefeszt a Városligeti Napozóréten (2022 június 17-19.) és Rosalia Fesztivál (jún. 10-12.) szintén a Városligetben. Jön a Friss Hús Rövidfilmfesztivál (jún. 2-8.) a Toldiban és a Körhinta filmfesztivál Törőcsik Mari filmjeiből, az Esernyősben (jún. 10-11.), ill. bemutatják A játszma című filmet (június 9.).

Zeneileg csak kapkodjuk a fejünket, elképesztő a Budapestre látogató külföldi zenekarok listája:  RHCP (Puskás Aréna, jún.15.), 1Kárpát-medence fesztivál (A38, jún. 2-5.), Brass Against (Akvárium, jún. 4.), Korn (Sportaréna, jún. 21.),  Chrysta Bell (A38, jún.16), Black Lips (A38, jún.18.), Crime and the City Solution (A38, jún. 24.), Gogol Bordello (BP Park, jún. 27.) és Alt-J (BP Park, jún.28.).

Lesz még Múzeumok éjszakája, (jún.25.), VéNégy fesztivál és színházi találkozó (Nagymaros Dunapart, jún. 23-27.), ahol a Morcheeba és a Russkaja is fellép, MARGÓ Irodalmi Fesztivál (Városmajori Szabadtéri Színpad, jún 9-12.) és Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál is (Dürer, jún. 3-5.)… Csak legyen idő mindenre! További részetek itt.

Videó:

Hang:

Ez a tartalom Erős lesz a zenei és kulturális felhozatal júniusban a fővárosban és környékén a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.