Hosszabbítás #62: Cheat code a Real, magyaros Giro

Eurosport Podcast

Ismét a Real Madrid nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután a sorozat párizsi döntőjében 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt. A találkozó érdekessége az volt, hogy az angol csapatnak sokkal több gólszerzési lehetősége volt, ám Courtois, a Real kapusa remekelt, míg a túloldalon Vinicius Jr. a spanyolok egyetlen szabályos helyzetéből gólt szerzett. A részletekről Ellenbruch Zsolt focibloggerrel beszélgettünk.
Vasárnap lezárult a Giro d’Italia, amelyet a magyarországi nagy rajt és a három magyar induló miatt sokkal többen követtek itthon a megszokottnál. A közvetítésekről, a magyar szakaszokról, a magyar versenyzőkről, és az összetettet végül megnyerő Jai Hindley-ről Bodnár Gergőt és Pintér Lászlót, az Eurosport kommentátorait kérdeztük, akik végigközvetítették a három hetes eseményt.
Az Ácsi! rovat talán minden eddiginél színesebb lett, benne többek között a Rapport-ügy, az elszalasztott lehetőség a hoki-vb megrendezésére, egy kedves történet a Leeds United-szurkolóktól, és még mindig nincs vége az Mbappé-szappanoperának!