Mik a trendek és mi várható az e-kereskedelemben? A Media1 e-ker beszélgetéssorozata #s01

VipCast

Négy részes beszélgetéssorozatot indított a Media1 az online kereskedelemről.

Az első részben Csereklei Zoltánnal, a Pelenka.hu alapító-tulajdonosával, Szeles Péterrel, a Reacty Digital üzletfejlesztési vezetőjével és Hack-Handa Tündével, az ENET online vásárlás szakértőjével beszélgettünk a hazai és a globális e-kereskedelem aktuális trendjeiről, a piac dinamikájáról és a különböző újdonságról.

A beszélgetésről ezúttal videó is készült, így a szokásos podcast felületeink és a 11 rádiós mellett az is megtekinthető.

Az audio podcast változat az alábbi lejátszóval hallgatható meg.

https://vipcast.hu/wp-content/2022/06/media1-ekereskedelem-sorozat_S01_2022_05_30.mp3

A hanganyag letöltése | Lejátszó megnyitása új ablakban

A beszélgetés következő részében főleg logisztikai témákról esik majd szó. Vendégünk lesz Zabari István, a Lumenet online lámpaáruház alapítója és az Ecommerce Hungary internetes kereskedelemmel foglalkozó szakmai szervezet alelnöke, Balázs Miklós, a Kifli.hu logisztikai trénere és Perényi András, a Webshippy fullfilment szolgáltató ügyvezetője és társtulajdonosa. A következő beszélgetést még júniusban közzétesszük.

The post Mik a trendek és mi várható az e-kereskedelemben? A Media1 e-ker beszélgetéssorozata #s01 first appeared on Vipcast.hu powered by Media1.