Irodák és munkatársak, digitalizált könyvek, tőzsdehírek

Millás Reggeli

HR percek: Hol legyen az irodánk, kik illetve milyen emberek legyenek az első munkatársaink? – Vállalkozói iskola HR szemmel 2. rész

A hol kérdésre nehezebb válaszolni, mert nagyon függ attól, mit szeretnénk csinálni. És az első alkalmazottak? Olyanok, akik mernek kockáztatni, akiknek nem gond ha mégsem jön össze amit kitaláltunk, akik nagyon nagyon erős vállalkozói szemlélettel rendelkeznek. Az elején mindenki mindenes. 

Deák Andrea, Greensearch Kft. ügyvezető igazgató

ARANYKÖPÉS: Frida Kahlo, mexikói festőművész

GONDOLKODOM: Kereskedelmi forgalomban már nem kapható művek digitális terjesztése

Az új szerzői jogi törvény lehetővé teszi, hogy azokat a könyveket, amiket kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni, a könyvtárak feltölthessék online, hogy az érdeklődők könnyen elérjék ingyenesen. Ez az írónak már nem jelent bevételkiesést, az érdeklődők viszont hozzájutnak.

Sulyok Ádám, az SZTNH Szerzői jogi főosztályának vezetője

PIACI HOTSPOT:

Németország legnagyobb gázimportőre az Uniper brutális veszteségeket szenved el, az állam beszállna a cégbe. A hírt eddig senki sem kommentálta. Olaszországban a Stellantis szakszervezete 220 ezer új járművel kevesebb legyártására számít főként a félvezetőhiány miatt. A kínai elektromos autó a BYD gyártó idén eddig több elektromos és hibrid autót adott el mint a Tesla.

Baráth Tibor, vezető üzletkötő

Ez a tartalom Irodák és munkatársak, digitalizált könyvek, tőzsdehírek a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.