Egyre jobban szeretjük a csípőset – de meddig jó, ha csíp?

Millás Reggeli

Az utóbbi időszakban növekedett a csípős termékek kedveltsége, a hazai fogyasztók ötöde jelezte, hogy az elmúlt néhány évben szokott rá ezekre az élelmiszerekre, derült ki a Gyulahús Kft. reprezentatív kutatásából. Tényleg egyre jobban szeretjük a csípőset? És hol a határ – most dőlt meg pl. a világrekord. Mit lehet tenni, ha valaki heccből vagy erőpróbából olyasmit eszik, amit nem kellett volna? Nagy Gábor maga is versenyzett, termékeinek 37 érme van világversenyeken, több aranyérmes és világbajnok szósza is van, ő az egyik szervezője a Nagymarosi Csípős Fesztiválnak is, ami idén 10. alkalommal lesz.

Nagy Gábor, a Gabko Chili tulajdonosa, maga is volt versenyző mesélt a csípőspaprika élvezetéről és árnyoldalairól.

Videó:

Hang:

Ez a tartalom Egyre jobban szeretjük a csípőset – de meddig jó, ha csíp? a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.