Tóth Gábor: Az élelmiszerek varázslatos hatása" feed="Vegán Morzsák"]

Tóth Gábor, BioGabi, szakmáját tekintve élelmiszeripari technológusmérnök, minőségszabályozó okleveles élelmiszeripari mérnök, táplálkozáskutató, termékfejlesztő és élelmiszer-tudományi tanácsadó.

Több mint húsz esztendeje foglalkozik élelmiszer- és táplálkozástudománnyal, a médiában is húsz éve van jelen. A két évtized alatt országszerte tartott szakmai és népszerűsítő előadásokat, képzéseket, egészségvédelmi és sporttudományi szemináriumokat, egészségnapokat és főzőköröket (szakértő kollégáival együtt), hangsúlyt helyezve a megelőzésre, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre, tudományos-ismeretterjesztő jelleggel.

Mintegy három évig (2013-2016) a Class FM rádió Morning Show műsorában, az E-mentes övezet című rovat szaktanácsadója volt, Sebestyén Balázs vezetésével, e műsort közel két és fél millió ember hallgatta rendszerességgel. Később (2016-2020) a Rádió 1-ben folytatódtak az életmód-beszélgetések Balázzsal és műsorvezető kollégáival.

A podcast adásban sok érdekes témáról beszélgetünk: növényi alapú táplálkozás, teljes értékű ételek, superfoodok, bio élelmiszerek, kollagén, csíráztatás és fermentálás, élelmiszerkutatási területek és eredmények.
***
Gábor elérhetőségei:
https://www.instagram.com/biogabifoodscience/
https://blnce.hu/
https://ementesovezet.hu/
***
Tudástár:
www.balazsvegansport.hu/kezdd-itt/
Fehérjemítosz könyv:
www.balazsvegansport.hu/feherjemitosz/
***
Legyél támogató tag! Amennyiben tetszett az adás, egy vegán cappuccino árával tudod támogatni a csatorna működését:
www.patreon.com/balazsvegansport