Hosszabbítás #67: Építkezik a Fradi, Tiger elköszönt St. Andrewstól

Eurosport Podcast

Sikeresen vette az első kört a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Ferencváros, ám az igazán komoly feladatok még csak most jönnek Dibuszék számára. Dayka Balázzsal, a 24.hu újságírójával beszélünk a keret mélyítéséről, és arról, hogy akár sikerül az európai kupakaland, akár nem, hazai pályán elvileg nem lehet gond a bajnoki cím megvédésével a Fradinak.
Az elmúlt héten zajlott a golfszezon negyedik nagy tornája, a The Open Championship, amelyet 150. alkalommal rendeztek meg. Az eseményt egy érdekes figura, az ausztrál Cameron Smith nyerte meg mindössze 28 évesen, így Király Levente golfszakírót arról is kérdeztük, hogy ez a szezon, amikor mind a négy major tornát huszonévesek nyerték, egy új trend első évének tekinthető-e. Emellett szóba került Tiger Woods, aki vissza ugyan nem vonult, de elbúcsúzott a legendás St. Andrews golfklubtól.
Az Ácsi! rovatban most is az átigazolási hírek dominálnak, de ezúttal nem csak fociban, hanem kézilabdában is. Emellett beszélgetünk a magyar short track válogatott változásairól, és egy nagyon vicces sztoriról, amiben valaki elég nagyot hibázott a Nike-nál.