#129: Mennyire mersz furcsa lenni?

Tudatosság Podcast

Már a cím is… furcsa.

Hány ember szűrője definiálja azt, hogy milyennek tartjuk magunkat? Mint az adásból kiderül, kell egyfajta éberség, tudatosság, hogy meglássuk, képesek vagyunk-e teljesen függetleníteni ettől magunkat vagy sem. A folytonos magyarázkodás a választásaid miatt például jó jelzés lehet arra, hogy nem akarod elfogadni saját furcsaságodat.

Merünk-e annyira furcsák lenni, hogy számunkra fontos emberekkel, például a családunkkal esetleg elveszítsük a kapcsolódást?

Hétköznapi valóság, klasszik életvitel – kinek mi a normális? Ki a furcsa, valójában? Maja a választások mentén határozza meg a furcsa kategóriáját. Hosztjaink számos példát hoznak arra, hogy az Access „furcsaságai” hogyan formálják át a módszerrel ismerkedők valóságát. A hétköznapi ember szempontjából kommunikálni entitásokkal, tárgyakkal meglehetősen furcsa. De ha beszippantott a furcsa, nem lehet, hogy épp az lesz normális?

Az biztos, hogy nem mindegy, a személyiség milyen energiával megy, hiszen az energetikai változások új választásokat generálnak. A naplózás jó eszköz lehet arra, hogy nyomon kövesd a választásaidat. Nikolett mesél tapasztalatairól, felismeréseiről ezen a téren – a mosolygás garantált.

Melyikkel jutsz előrébb az életben, ha felfedezed vagy ha teremted magadat? És melyik furcsább, ha már itt tartunk. Ha mindig egyre többet akarsz, az furcsa? Milyen energiája van a többnek? Mit szokott Dain mondani a furcsaságról?

Kíváncsi vagy, ahogy amikor Niki átment furcsába és Bars facilitátor lett, milyen gúnynevet kapott a családjától? Ebben az adásban nem csak a furcsaságról esik szó, hanem az életünket potenciálisan formáló, tudatosságot ébresztő kérdések is elhangzanak. Kitérünk néhány Access eszközre is, amivel az életedet pont ugyan furcsára teremtheted, amennyire csak szeretnéd!

Hostjaid:

Dienes Maja (@dienesmaja)

Erdélyi Nikolett (@nikoletterdelyi)

Kövess minket:

Facebook: @tudatossagpodcast

Instagram: @tudatossagpodcast