#131: A választásod teremt

Tudatosság Podcast

Az előző epizódot továbbfűzve, amikor is azt vizsgáltuk meg, hogy ha bármit teremthetnél, mi lenne az, a mostani rész annak tudatosításáról szól, hogy a választásod teremt.

Márpedig ha a választásod teremt, akkor mindig az jelenik meg az életedben, amit választasz – vajon egybeesik ez azzal, amire vágysz? Az augusztusi, Budapesten megrendezésre kerülő COP kapcsán jól jönne egy facilitálás Nikolettnek, és Maja vállalkozik is erre. A téma aktualitását adja ugyanis, hogy erre a kurzusra sokan vágynak, de nem mindenki engedheti meg magának. Vajon miért? Talán van értelme annak energetikai szempontból, hogy a tanfolyamok egymásra épülnek? Tud-e profitálni egy magasabb szintű teremtést lehetővé tévő kurzusból az, akinek hiányosak az alapjai? Érdemes azt a varázslatot, amit te megtapasztalsz, mindenkivel, felkészültségtől függetlenül megosztani?

A megengedés, illetve az, hogy fokozatosan engedjük bele magunkat a rendszerbe és a tisztulásba, fontos része a folyamatnak. A tudatos teremtés azt jelenti, hogy tudatosan irányítod és szervezed magad oly módon, hogy megnyilvánítsd a vágyaidat, vagy megteremtsd azt az életet, amit szeretnél. Ennek során választasz egy szándékot, és folyamatosan erőfeszítéseket teszel annak megvalósítására. Napjaidat áthatja az éberség, hogy állandóan olyan választásokat hozz, melyek a vágyott jövőt teremtik meg – akár a hőn áhított COP kurzust is.

Mi Nikolett titka, ha egy nagyon drága tanfolyamon ott szeretne lenni, de éppen nincs meg rá a pénze? Az eheti Tudatosság podcast adásból kiderül! Törj ki a korlátozásaidból és teremts a választásaiddal!

Hostjaid:

Dienes Maja (@dienesmaja)

Erdélyi Nikolett (@nikoletterdelyi)

Kövess minket:

Facebook: @tudatossagpodcast

Instagram: @tudatossagpodcast