Hosszabbítás #72: Elindult a Vuelta, rajtol a US Open!

Eurosport Podcast

Két nemzetközi sporteseménnyel foglalkozunk az eheti Hosszabbításban. A műsor első felében a pénteken elrajtolt Spanyol Kerékpáros Körversennyel, a Vueltával foglalkozunk, utánajárunk annak, hogy ez a verseny hol helyezkedik el a háromhetes körversenyek hierarchiájában, megnézzük, hogy kik az esélyesek és milyen az útvonal, illetve kitérünk arra is, hogy miért nincs magyar versenyző a mezőnyben.
A műsor második része a hétfőn kezdődő Amerikai Nyílt Teniszbajnokságról szól, ahol több nagy sztori uralja a híreket. Egyrészt szinte biztosan vissza fog vonulni a torna után Serena Williams, minden idők egyik legjobb játékosa, másrészt jelen állás szerint az oltatlan emberekre vonatkozó amerikai beutazási szabályok miatt nem indulhat el a tornán a tavalyi döntős Novak Djokovic. A US Open legérdekesebb sztorijairól Szántó Petrával, az Eurosport kommentátorával beszélgetünk.
Az Ácsi! rovatban kibeszéljük a magyar csapatok remek szereplését a multisport Európa-bajnokságon, szóba kerül Nairo Quintana doppingesete, és persze jönnek a hírek a labdarúgás világából, és debütál új szignálunk is!