107. epizód: Az ingyenáramhoz megvan a technológiánk(Vendég: Kovács Attila)

StúDió Veszprém

107. epizód: Az ingyenáramhoz megvan a technológiánk(Vendég: Kovács Attila)
Tavaly összesen 35-40 ezer háztartást szereltek fel napelemmel Magyarországon.
A rezsifordulat utáni 3 hétben 60 ezer igény futott be a naperőműves szektor szolgáltatóihoz.
Nem győzik kielégíteni az óriási kereletet.

Ma még nem úgy megy, hogy ellátogatunk az üzletbe, kiválasztjuk és betesszük a kosarunkba a készüléket, majd otthon kicsomagoljuk.
Ezért arra kértük vendégünket, hogy vezessen végig minket az igények felmérésétől a tervezésen át a felszerelésig tartó folyamaton.
Sőt, Attila az adás során azt is kikalkuláta nekünk, hogy mennyi az annyi!

Megtudtuk, hogy egy 4 tagú család szükségleteit figyelembe véve mennyibe kerül az ingyenáram bevezetése háztartásunkba. Merthogy a technológia már ott tart, hogy képes megtermelni a teljes felhasznált árammenyiséget, ráadásul a földgázfelhasználás csökkentéséhez is hozzájárulhat.
Természetesen azt is megkérdeztük szakértőnktől, hogyan válasszunk okosan kivitelezőt és mi az a szolgáltatás, ami az átadás utáni időszakban fontos lehet a felhasználó számára.

Assix Intersolar Kft.
100 szóban Veszprém Hello Veszprém-Balaton Visit Veszprém Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa #napelem #naperőmű #megújuló #zöldenergia #rezsi #rezsicsökkentés #veszprempodcast #veszprembalaton2023 #megkerülhetetlen #stúdióveszprémpodcast #veszpréminfo #balaton #hellobalaton #veszprém #ilovebalaton #welovebalaton #csodalatosbalaton #helloveszprem