Hosszabbítás #73: BL-csoportkör előzetes, golf szezonzáró, Djokovic és a politika

Eurosport Podcast

A múlt héten kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportjainak beosztását, hiszen véget ért a selejtezősorozat, amely számos országban a legfontosabb sportesemény volt a mögöttünk álló két hónapban. Németh Dániellel, az Eurosport kommentátorával beszéljük át a csoportkör érdekességeit, kiemelt figyelmet fordítva a magyar érdekeltségű csapatokra, és természetesen beszélünk arról is, hogy milyen esélyei lesznek a Ferencvárosnak az Európa-liga csoportkörében.
A múlt hétvégén véget ért a profi golfozók legfontosabb sorozatának, a PGA Tournak a 2021-22-es szezonja. Összefoglalónkban szóba ejtjük a naptár furcsaságait, foglalkozunk azzal, hogy mennyire igazságos a rájátszás rendszere, megbeszéljük, hogy kik voltak a szezon legfontosabb játékosai, és persze megnézzük, hogy áll a PGA és a LIV Golf közötti szembenállás, és ennek milyen hatásai voltak az előző szezonra.
Az Ácsi! rovatban Valter Attila átigazolásával indítunk, a magyar kerékpáros a világ legjobb csapatához szerződött a következő három évre. Ítéletet hirdettek a Sala halála utáni perben, nem kapott külön beutazási engedélyt az USA-ba Novak Djokovic, Stefano Domenicali F1-vezér pedig olyan ígéretet tett, amelyet nem fog tudni betartani.