#135: Kedvesség I.

Tudatosság Podcast

A Tudatosság Podcast soron következő adásában hosztjaink a kedvesség különféle megjelenési formáit, arcait járják körül. Maja rögtön felsorolja, milyen kombinációkban létezhet a kedvesség és a kedves energia kettőse. A kedvesség nem mindig kellemes. Milyen érzés az, ha megérezzük, csak látszólag kedves hozzánk valaki? És mi köze ennek ahhoz, amikor fent vannak a falaid, hogy páncélban vagy? Hogyan tudsz kedves lenni, ha azt érzed, hogy a másik egy elvárással közelít feléd?

Hogyan kapcsolódik ehhez Nikolett néhány évvel ezelőtti célkitűzése? A kedvesség egyszerre figyelem és energia. Mit tehetsz, ha felismered, hogy nem vagy elég kedves? Nikolett már járt így, és elmondja nekünk a tapasztalatait.

Hol vagy benne ebben te? A kedvességet nem csak másokkal, magunkkal szemben is gyakorolni kell. Mondhatni, a gyakorlást kezdhetjük magunkon is. Mást teremt, ha kedves vagy, ha a kedvesség teréből válaszolsz valakinek. Ha viszont nem tudsz onnét reagálni, talán jobban teszed, ha előbb leengeded a falaidat, és visszatérsz a szeretet terébe. Maradj éber, figyelj az energiaáramlásra!

Ha meghallgatod az adást, és megtudod, hogy hány és hány tisztítást végezhetünk a kedvesség kapcsán, rájössz, hogy ez nem is annyira egyszerű és klisészerű téma, mint amilyennek elsőre tűnik. Az ezt követő adásban folytatódik a téma, de a hosztok addig is adnak házi feladatot a hallgatóknak. Hiszen a kedvességgel nem csak másokkal, hanem magaddal is jót teszel – érdemes tehát jól csinálni!

Hostjaid:

Dienes Maja (@dienesmaja)

Erdélyi Nikolett (@nikoletterdelyi)

Kövess minket:

Facebook: @tudatossagpodcast

Instagram: @tudatossagpodcast