Hosszabbítás #74: Búcsúzik Dzsudzsák és Serena is

Eurosport Podcast

Két búcsú, két teljesen más történet – ebből áll a Hosszabbítás eheti műsora. Adásunk első részében arról beszélgetünk, hogy Dzsudzsák Balázs novemberben kap még egy szereplési lehetőséget a magyar válogatottban, így ő lesz a csapat történetének legtöbb mérkőzésen pályára lépő játékosa, de mindez a rajongóknak kicsit keserédes szájízzel történik majd meg, hiszen a döntés mögött felsejlik a politika, és a történet szembe megy azzal, amit Marco Rossi szövetségi kapitány a korábbiakban a témában mondott. Vendégünk Dajka Balázs, a 24.hu újságírója volt.
Valószínűleg minden idők legnagyobb sportolónőjeként búcsúzott el New Yorkban a közönségtől és a profi tenisztől Serena Williams a múlt héten. Szabó Gáborral, az Eurosport kommentátorával próbáltuk mindenféle oldalról körüljárni a 23-szoros egyéni Grand Slam győztes játékos pályafutását, és azt a hatást, amivel a teniszvilágra, a sportra, a nők és a feketék sportjára volt.
Ácsi! rovatunkat egy óriási kalapemeléssel kezdjük, hiszen női jégkorong-válogatottunk olyan magasságokba jutott az idei világbajnokságon, amiről alighanem még előtte is csak álmodoztunk. Ezután beszélünk arról, hogy a Premier League csapatai annyit költöttek a nyári átigazolási piacon, amennyit a másik négy topliga összesen, szóba kerül a 44 évesen is országos bajnokságot nyerő Kammerer Zoltán, és az is, hogy milyen lesz a kézilabda az új passzív játékos szabállyal.