Üdvözlünk a Podcast Gyűjtőn!

Itt az idő, hogy belevesd meg a podcastok világába! Hogy ez miért jó? Nézzük!

A modern rádiózás úttörői

A podcastok idén - köszönhetően a karanténnak - hatalmasat mennek, egyre többen hallgatnak tematikus, igényes műsorokat, és szerencsére egyre többen készítik is az új hanganyagokat. Vannak olyan podcast-gyártók, amik mára bőven túllépték egy-egy rádió hallgatottságát, és napról napra több tízezren kísérik “füllel” az új műsoraikat.

Bárhonnan. Bármikor. Bárkitől.

A Podcast Gyűjtőn mi összeszedjük neked a lehető legtöbb hanganyagot, amelyek közül te bárhonnan, bármikor és bárkitől kedvedre válogathatsz és egy kattintással eléred a legfrissebb tartalmakat.

Amihez éppen kedved van

Ha már eleged van a politikából, hallgass sportot! Ha eleged van a sportból, hallgass szórakoztató műsort! Válaszd ki az oldalon, hogy milyen kategóriában szeretnél podcastot hallgatni akárcsak mintha a televíziót kapcsolgatnád.

Lóding...lóding

Weboldalunk folyamatosan frissül, így nem kell attól tartanod, hogy podcast nélkül maradsz, akár egy napra is.

Engem is! Engem is!

Podcastokat készítesz és szeretnéd, hogy több embert érj el vele? Szeretnél te is megjelenni az oldalon? Írj nekünk bátran, és mi azonnal megkezdjük a hanganyagaid feltöltését, ki tudja, lehet, hogy te leszel a következő legkeresetteb arc az oldalon?!

Jó böngészést és szórakozást!Podcast Gyűjtő